Turnkey Maasdam – Keuzetools

Voor ieder inrichtingsproject moeten de eisen en wensen van de opdrachtgever helder beschreven zijn. Dat geldt zeker voor turnkey projecten. De aandacht die we daar besteden in de inventarisatie levert veel tijdwinst op in het verdere proces. Onze keuzetools helpen bij het nemen van beslissingen en leiden tot een project dat echt meerwaarde levert.

Schouwing op locatie

Een bezoek aan uw locatie is een goede gelegenheid voor een intensieve kennismaking. Daarnaast ontstaat daardoor een goed beeld van de fysieke factoren die van invloed kunnen zijn op het interieurontwerp. De kansen die onze experts zonder twijfel zien, worden uiteraard direct met u gedeeld. Zo ontstaan de eerste contouren voor een interieurconcept.

Workshop handvatten voor (her)inrichting

Met de (her)inrichtingsscan brengen we in kaart welke waarde u toekent aan verschillende elementen in uw interieur en welke prioriteiten u die geeft. Daarna doorlopen we de verschillende lagen van de Waardepiramide van Maasdam en maken we keuzes over proces en product, duurzaamheid, gebruikersbeleving en branded workspace.

Projectpresentatie

U bent van harte welkom voor een presentatie bij Maasdam in Waddinxveen. We nemen u mee langs een aantal projecten die we gedetailleerd toelichten, van ontwerp tot realisatie. Zo krijgt u een overzicht van het verloop van een project en van de specifieke voordelen van onze turnkey aanpak.

Workshop Branded workspace

We gaan in op de theorie van de branded workspace. Dit is een omgeving die de identiteit van uw organisatie weerspiegelt en mede daardoor bijdraagt aan werving en behoud van talent en het behalen van commerciële doelen. U ziet voorbeelden van geslaagde branded workspaces en beleeft zelf hoe u een ‘merkwaardige’ projectinrichting creëert.

Workshop Gebruikersbeleving

In deze workshop bekijken we wat een ‘optimale gebruikersbeleving’ is en hoe we die met behulp van inzichten uit de omgevingspsychologie kunnen creëren. Hoe zorgt u bijvoorbeeld voor gezonde medewerkers? Een hogere productiviteit, of een hogere medewerkerstevredenheid?

Geen geschikte tool voor u?

Ziet u geen tool die voor u geschikt zou zijn? Neem dan contact op om te zien of we tot een aanpak-op-maat kunnen komen.

Neem contact op