Hoe we met turnkey Rotterdam overtuigen

Lekker dichtbij, korte lijnen, no nonsens: dat werkt

  • minimale hinder voor het primair proces
  • no-nonsens mentaliteit
  • lokale ‘Rotterdamse’ aanwezigheid
  • korte communicatielijnen
  • snel schakelen

In de afgelopen jaren heeft turnkey Rotterdam zeer enthousiast gemaakt als het gaat om inrichtingsprojecten. Dat is tenminste onze eigen observatie. Veel klanten uit de regio Rotterdam hebben ons weten te vinden. Misschien komt het doordat het turnkey concept, waarin ontzorgen zo’n belangrijke rol speelt, goed past bij de mentaliteit van de Maasstad. Of zou het komen door onze eigen no-nonsensaanpak die leidt tot een probleemloos verlopend proces en perfect resultaat?

Aandacht bij het primair proces

Turnkey en Rotterdam: dat gaat goed samen. Eigen aan een turnkey project is, dat de bemoeienis van de opdrachtgever gedurende het proces gering kan blijven. Projectrisico’s en projectmanagement liggen bij de opdrachtnemer, KPI’s bepalen de kwaliteit. Geen reden dus voor veel tussentijdse overlegmomenten. Voor de opdrachtgever betekent dat, dat hij zijn aandacht kan houden bij zijn primair proces. En dat is natuurlijk wat iedereen wil, of het nu gaat om een onderneming, zorg- of onderwijsinstelling of een hotel.

Hoe korter de lijnen, hoe beter

Communicatie vinden we belangrijk bij Maasdam. Hoe korter de lijnen, hoe beter. Onze ervaring is dat die korte lijnen geholpen zijn met persoonlijk contact. Een partner voor de inrichting die dicht in de buurt zit, is dus wel zo prettig. Ten opzichte van Rotterdam is Maasdam goed te bereiken en zelf zijn we ook snel ter plekke. Handig voor de uitvoerders, maar ook voor projectmanagers die kort willen overleggen. Bovendien hebben we een semipermanente aanwezigheid bij sommige opdrachtgevers in de regio, die op ons vertrouwen voor het onderhoud van hun interieur. Want ook dát kan onderdeel zijn van onze turnkey afspraken. Geen wonder dat Maasdams turnkey Rotterdam verovert!

Geïnspireerd geraakt?

Maasdam is geen Rotterdams bedrijf. Maar we zitten dichtbij en veel van onze medewerkers hebben hun wortels in de Maasstad. Daardoor denken en handelen we wel Rotterdams. Recht op ons doel af, no nonsens, het resultaat telt. En hoe dan ook: ver weg zijn we nooit. Wilt u meer weten over onze Rotterdamse (turnkey) projecten en hoe we ook u kunnen ontzorgen? Neem dan contact op en laat u verder inspireren!