Is uw advocatenkantoor toekomstbestendig?
Kom in beweging

Een werkomgeving die meewerkt aan het behalen van uw organisatiedoelen

  • Voor verhoging van productiviteit
  • Hogere medewerkerstevredenheid
  • Passend voor elke werknemer
  • Versterk het contact met uw (potentiële) klanten

Download de whitepaper

Maasdam constateert een aantal trends in de markt van de advocatuur die grote invloed hebben op de manier waarop uw kantoor is ingericht. Voorbeelden hiervan zijn de opkomst van fixed prices, de flexibiliteit van de werkplek en aantredende concurrenten zoals juridische dienstverleners.

Dit geeft alle reden om een kritische blik te werpen op uw werkomgeving en die van uw werknemers. Werkt uw kantoorinrichting mee aan het behalen van de organisatiedoelen? Maasdam kijkt hierin graag met u mee en voegt wetenschappelijke informatie, omgevingspsychologie en kennis van materialen, licht, geluid en luchtkwaliteit samen om uw kantoor voor te bereiden op veranderingen in de nabije toekomst.

Waar begint u de weg naar een werkomgeving die meewerkt? Maasdam heeft daar verschillende unieke keuzetools voor. Maar de beste eerste stap blijft persoonlijk contact, neem gerust contact met ons op.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op voor advies op maat.

Geïnspireerd geraakt?

Heeft u interesse in een kantoorinrichting die meehelpt uw doelen te behalen? Of heeft u nog vragen over wat we daar eigenlijk mee bedoelen? Wij maken graag kennis met u!